Hvad er healingsmassage?

Healingsmassage er en blid og omsorgsfuld helkropsmassage, hvor der veksles mellem langsomme, dybtgående strøg, og det at hænderne bare hviler stille på kroppen. Under hele massagen er der i høj grad fokus på, hvorledes modtageren af massagen reagerer. Der opstår en følelse af øget kropskontakt, og sindet falder til ro. Healingsmassage virker dybt afspændende, og kan lindre og afhjælpe spændinger samt smerter i muskler og led. Mange af mine klienter oplever at hvile mere i sig selv efter at have modtaget en healingsmassage. De får dermed mere energi og overskud til hverdagen.

Udsagn fra klienter:

”Det er som om, min krop kan huske at den engang var ligeså afslappet når jeg vågnede om morgenen”.

”Jeg benytter healingsmassagen som terapi og har oplevet en utrolig forandring i min energi og mine fokuspunkter. Terapien er blid og alligevel dybdegående. Massagen kombineret med samtaler giver en god sammenhæng og en solid grobund for personlig udvikling.”

”Det er som at komme hjem til mig selv”

”Så glad, som jeg er nu, har jeg ikke været i mange år”

”Hvis det ringer for dine ører engang i aften, så er det bare fordi, du bliver det store tema i min aftenbøn. NØJ, hvor har jeg det bare dejligt, og det er DIN skyld.”

Healingsmassagen kan hjælpe dig med at skabe balance…

Mellem krop og sind, mellem hoved og krop. Kroppens signaler er lige så vigtige som vore varierende følelser. Mange af os er tilbøjelige til at gøre hjernen/følelserne vigtigere end kroppens signaler. For at leve i balance er det vigtigt at lære at få både det fysiske og det mentale til hænge sammen. “Hun sætter hælene i”. “Han bruger albuer”. “Hun ser ud som om, hele verden hviler på hendes skuldre”… Sproget myldrer med henvisninger til sammenhængen mellem krop og psyke.

Det kunne måske se ud som en tilfældighed, men er nok snarere et resultat af århundreders bevidste eller ubevidste registreringer. Der ligger en guldgrube af information gemt i kroppen. Både positive erindringer men også erindringer om ubehagelige eller uafsluttede situationer, som senere præger vores måde at opfatte os selv og livet på. Massagen åbner for muligheden for kontakt til det, der er dine sande kvaliteter - til at mærke hvem du virkelig er inderst inde.
Healingsmassage
Har du lagt mærke til, hvordan din krop taler til dig i forskellige situationer? Børns kropslige udtryk er meget tydeligt, men også hos voksne kan man observere forskellige fysiske reaktioner på følelser. Hvis du fx er sårbar, kryber du måske ind i dig selv, trækker skuldrene frem og gemmer brystkassen. Andre gange “bider man noget i sig”, fysisk spænder du måske i kæberne og låser i skuldre og nakke. Alt sammen ofte ubevidste handlinger der ofte foregår per automatik. Når vi står i en ubehagelig situation, som vi ikke magter at løse op for, kan det ubevidst sætte sig som spændinger i både kroppen og den mentale energi. Jo mere vi spænder op i kroppen, des mere blokerer vi de mentale energier, hvilket forhindrer os selv i at mærke livet så vi kan leve det fuldt ud. Healingsmassagen kan hjælpe med at få løsnet disse spændinger på en nænsom måde - altid med fokus på den person, der modtager massagen.

Hvordan foregår en healingsmassage?

Inden selve massagen vil en samtale skabe basis for massagens tema. Under samtalen berøres eksempelvis gamle gamle oplevelser, stemninger eller følelser, som præger os og giver spændinger. Selve massagen vil så arbejde videre med de emner, der er blevet vendt i løbet af samtalen. Massagen var ca. 1 time og et kvarter, jeg anvender økologiske olier evt. tilsat lidt æteriske olier. Efter massagen hviler modtageren 5-10 minutter inden massageforløbet evt. drøftes. Healingsmassagen kan hjælpe dig med at opnå en tilstand af dyb indre frihed, stilhed og glæde ved at give slip og blot være til.