Lad mig hjælpe dig med at mærke dig selv… ninna-klinik-billede-af-mig

Mit navn er Ninna Holm, jeg er uddannet produktionsingeniør og har i mange år arbejdet med optimeringer i forskellige virksomheder, samt undervisning af produktionsteknologer, senest som  adjunkt hos VIAUC i Horsens.

I efteråret 2012 valgte jeg at fokusere på det der giver mig mest glæde;  mit arbejde med klienter i klinikken, som jeg startede i juli 2010. Dette kombinerer jeg med at jeg læser til sygeplejerske på sygeplejeskolen i Sønderborg.

I år 2003 skete der en del i min familie, hvilket åbnede for min interesse for alternativ behandling, meditation, spiritualitet og healing. Jeg har løbende igennem årene været på forskellige selvudviklingskurser. I år 2007 var jeg på mit første kursus hos Kasha Hansen, Oasen i København, hvor jeg afsluttede den 2-årige massageterapeut-uddannelse maj 2010. Indre frigørelse, polaritetsmassage, massageterapeut, joint-release og chakra-afbalancering er nogle af kurser jeg har deltaget i og varmt kan anbefale.

I starten masserede jeg mine venner for at få lært ”håndværket”. Det har været en stor hjælp for mig, at jeg har arbejdet så meget med meditation og min intuition. Det støtter mig i hele massagesessionen, hvor jeg er meget nærværende og har fokus på det, der nu er behov for hos den enkelte klient.

Min motivation er et ønske om at hjælpe andre…

Kroppen betragter jeg som “alt-vidende”. Vi oplever jo alt gennem kroppen, vore sanser (syns, lugte, smags osv.) er forbundet med kroppens funktioner. Derfor er min erfaring at vi må have kroppen med, hvis vi ønsker at slippe mentale blokeringer.

I min rolle som terapeut er det vigtigt for mig altid at møde mine klienter med åbenhed, ærlig nysgerrighed og ikke mindst masser af respekt for det menneske de nu er. Jeg ønsker altid at kunne støtte mine klienter i deres udviklingsproces i det tempo og omfang, der er rigtigt for den enkelte klient.

Min empati, omsorg og kærlighed til andre mennesker, er det jeg møder mine klienter med og arbejder ud fra. Jeg arbejder ud fra en holdning til mine medmennesker om at de allesammen er enestående, fantastiske personer. Nogle af mine klienter har livserfaringer, der har sat sig som blokeringer i kroppen. Det er min erfaring at vi bedre kan leve i overensstemmelse med hvem vi rent faktisk er, når blokeringerne slipper.